Abdipaşa İlkokulu

WEB https://abdipasailkokulu.meb.k12.tr
Adres : ABDİPAŞA BELDESİ YEŞİLPAZAR MAH. ATATÜRK CAD. NO 22 ULUS / BARTIN
VİZYON : Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, bölgemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Yenilikçi ve modern, öğrenci merkezli, velilerin, vatandaşların ihtiyaçları olduğunda eğitim-öğretim hakkında rahatça bilgi alabildiği, teknolojik yetkinliğe sahip, kendini sürekli geliştiren, bireysel farklılıkları zenginlik olarak algılayan, ülkesini, milletini seven ve kültürüne sahip çıkan iyi birer vatandaş yetiştiren, çalışkan, üretken, hoşgörülü, saygılı, topluma ve ülkesine faydalı bireyler yetiştirmeyi amaçlayan, haklarını bilen, sorumluluklarının farkında olan, etik bilinci kazanmış vatandaşlar yetiştiren, bulunduğu çevreyi olumlu yönde etkileyerek gelişim merkezi haline gelen güvenli ve sağlıklı bir okul ortamı oluşturmak.
BAŞARILAR :

Isınma : Kalorifer
Servis : BELDEMİZDEN BARTIN-KARABÜK VE BARTIN-ULUS HATTINDA ÇALIŞAN SERVİSLER GÜN BOYU HER SAAT DÜZENLİ GEÇMEKTEDİR.
Ulaşım : Bartın - Karabük ve Ulus devlet karayolu üzerindedir. Beldemize ulaşım Karabük İstikametinden , Bartın istikametinden ve Ulus istikametinden karayolu ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Abdipaşa Beldesi Yeşilpazar Mahallesi Ulus/BARTIN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Abdipaşa Beldesi Ulus İlçe merkezine 10 km, Bartın il merkezine 26 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 240
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 0
Okulun Sınav Başarı Durumu : SINAVSIZ
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 4. SINIFTAN 5.SINIFA GEÇEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ KAYIT BÖLGESİNDEKİ ORTAOKULA VE ULUS MERKEZ İMAMHATİP ORTAOKULUNA DEVAM ETMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler : SINIFLAR ARASI MİNYATÜR KALE MÜSABAKALARI SINIFLAR ARASI YAKAR TOP
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :